RSS

LinkedIn introduceert Company Profile Analytics

29 Feb

LinkedIn kondigt op haar blog weer de nodige ontwikkelingen aan die voor bedrijven en recruitment interessant zijn. En de meest interessante nieuwe functie zijn de Analytics voor het Company Profiel. Hiermee zijn eindelijk cijfers inzichtelijk over het bezoek aan het bedrijfsprofiel op LinkedIn.

Iedereen met edit- / beheerdersrechten voor het Company Profiel van het bedrijf kan de Analytics via de tab “Analytics” op het Company Profile bekijken. Onder analytics geeft LinkedIn de volgende statistieken weer:

– Pageviews / visitors (algemeen en aan de sectie careers)

– Doorkliks naar product / service informatie

– Aantal leden dat het bedrijf volgt

– Bezoeken van leden per branche, bedrijf en functie

Zo laten de LinkedIn Analytics zien dat het Netwerven company profile in november maar liefst 1280 keer is bekeken. Dat is meer dan verwacht en daarmee lijkt het Company Profile een belangrijke landingspagina binnen sociale media.

LinkedIn biedt met de introductie van analytics voor het company profiel waardevolle informatie voor bedrijven over het gebruik en succes van het company profile. En de conversie naar vacatures, producten en services vanuit het bedrijfsprofiel. Alle data wordt afgezet tegen vergelijkbare bedrijven dus dit levert direct algemeen informatie op over hoe jouw bedrijf het op LinkedIn doet ten opzichte van de concurrentie. Een onmisbare uitbreiding voor iedereen die LinkedIn en het company profile actief in de wervingsstrategie heeft opgenomen!

Advertenties
 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 29 februari 2012 in Deelvraag II

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: